Heli AntilaPosted by: Heli Antila
26.11.2014

Fortumin näkemyksen mukaan olemme matkalla kohti aurinkotaloutta, energiajärjestelmää, joka perustuu päästöttömiin ja ehtymättömiin energialähteisiin sekä energiajärjestelmän kokonaistehokkuuteen. Sinne päästäksemme meidän tulee tutkia ja kehittää uusia tapoja tuottaa energiaa, tehostaa energiankäyttöä ja kehittää keinoja oikea-aikaiseen energian tuottamiseen ja kuluttamiseen.

Osana tätä tutkimus- ja kehitystyötä olemme käynnistäneet uuden kilpailun nimeltään Fortum Innovation Challenge 2014. Kilpailu on avoin yleisölle Suomessa ja Ruotsissa ja sen tarkoituksena on löytää uuden sukupolven energiaratkaisuja asiakkaillemme.

Kilpailuun voivat osallistua opiskelijat, asiakkaat  ja ketkä  tahansa innovatiiviset henkilöt Fortumin ulkopuolella. Haastamme heidät kehittämään meille kuluttajamarkkinoille sopivia uusia innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja. Haluamme näiden ideoiden antavan eväitä uuden sukupolven energiayhtiölle. Toivomme myös, että voimme hyödyntää ideoita ja muuttaa ne kannattaviksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Kilpailun voittajat saavat mahdollisuuden tulla toteuttamaan ideansa työharjoittelussa Fortumin Tukholman tai Espoon toimistolla. Lisätietoa löytyy kilpailun verkkosivuilta.

Toivotan kaikille kilpailijoille onnea ja menestystä! Odotan kilpailun tuovan meille mielenkiintoisia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Heli Antila

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s